Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

Politika privatnosti


Soravia Management d.o.o. (SM) poštuje vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti ličnih podataka koje delite sa nama. Možete da istražite naše veb stranice, bez pružanja bilo kakve informacije o sebi. Ovde se možete informisati kako se prikupljaju i koriste Vaši lični podaci.


Prikupljanje informacija


Lični podaci označavaju bilo koju informaciju koja se može koristiti za identifikaciju pojedinca, uključujući, ali ne ograničavajući se na, ime, naziv firme, e-mail adresu, broj telefona, Vašu adresu ili drugih fizička adresa, datum rođenja, pol, zanimanje, broj kreditne kartice (uključujući i datum isteka) u procesu plaćanja za proizvode ili usluge i drugih podataka potrebnih za pružanje usluga koje ste zahtevali. Na ovom sajtu, možete prikupiti određene anonimne informacije pasivno (tj, bez da ste aktivno pružili informacija) koristeći različite tehnologije kao što su kolačići, internet oznake, datoteke evidencije, evidencije servera i Clickstream. Internet pretraživač automatski prenosi na ovom sajtu neke od ovih anonimnih informacija, kao što su URL veb stranice sa koje ste uneli i adresu Internet Protocol (IP) i verzije pretraživača koje vaš računar koristi. Takođe, datum, vreme pristupa i stranice koje ste uneli dok je ostala na sajtu. Ove informacije se koriste za poboljšanje i upravljanje sajtom i pri analiziranju trendova. Ovaj sajt takođe može da prikuplja anonimne informacije o računaru preko kolača i internet oznaka. Možete podesiti pregledač da vas obavesti kada je cookie poslat ili da odbije kolačiće, ali određene funkcije ovog sajta ne mogu raditi bez kolačića. SM prikuplja lične podatke kada pošaljete kontakt formu putem e-pošte. SM koristi samo takve podatke, ako su prikupljeni sa prihvaćenim praksama privatnosti u skladu sa ovom politikom i propisima.


Kolačići / Cookies i tehnologija praćenja


Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili prenošenje virusa na računar. Kolačić fajl može da sadrži informacije kao što su ID. korisnika koji sajt koristi da prati stranice koje ste posetili. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska ili pročitati druge kolačiće sa drugih sajtova. Naš sajt koristi niz tehničkih metoda za praćenje, uključujući i praćenje pristupa stranicama. SM takođe koristi ove tehničke metode za analizu saobraćaja na našem sajtu, kao što je učestalost sa kojom naši korisnici posećuju razne delove našeg sajta.


Takođe možemo koristiti vaše informacije da vam pošaljemo promotivni materijal o robi i uslugama (uključujući specijalne ponude i promocije). Možete tražiti da ne primate ove komunikacije.
 
Otkrivanje i razmena informacija Bez Vaše izričite saglasnosti, SRC ne prenesi lične podatke trećim licima, osim ako smo prinuđeni da to uradimo po zakonu, ili sa čvrstim uverenjem da je takav postupak neophodan: a. u skladu sa važećim zakonima; b. zaštiti ili odbrani prava ili imovine SM; v. akt u hitnim slučajevima radi zaštite lične bezbednosti, imovine ili privatnost zaposlenih u SM, korisnicima proizvoda ili usluga SM ili javnosti SM može poslati lične podatke drugim kompanijama ili ljudima pod bilo kojim od sledećih okolnosti:


kada imamo pristanak za deljenje podataka; kada moramo da delimo informacije o proizvodima ili uslugama koje ste zatražili; kada moramo da pošaljemo informacije kompanijama koje rade u ime SM da obezbedi proizvod ili uslugu (ovim kompanijama pružamo samo informacije koje su im potrebne za pružanje tih usluga i zabranjeno je korišćenje u bilo koje druge svrhe);
 

Bezbednost podataka


Vaši lični podaci su zaštićeni radi Vaše privatnosti i bezbednosti.


SM štiti bezbednost i tajnost podataka koje ste nam poslali kroz fizičke, tehničke i upravljačke procedure. Mi upozoravamo da uprkos svim naporima koje pravimo, ne postoji savršena ili neprobojna mera bezbednosti. Iako ulažemo sve napore da zaštitimo svoje lične podatke, ne možemo garantovati sigurnost podataka koji se prenose do nas, pa apelujemo da preduzmete sve mere da zaštitite Vaše lične podatke kada ste na Internetu. Promenite lozinke često, koristite kombinaciju slova i brojeva i pobrinite se da koristite siguran pretraživač.


Promene u ovom Ugovoru o privatnosti


SM će povremeno izmeniti ovu politiku. Ako pravimo nikakvu suštinsku promenu u načinu na koji koristimo vaše lične podatke – transparentno ćemo Vas obavestiti postavljanjem obaveštenja na našoj veb stranici.
 

Kontakt


SM pozdravlja sve komentare koje imate o ovoj izjavi o privatnosti.
Ukoliko želite da nas kontaktirate možete to uraditi putem sledećih podataka:

 

Soravia Management D.O.O.

 

adresa: Bulevar vojvode Mišića 15a, 11000 Beograd, Srbija
email:

office@soravia.rs

a.markovic@soravia.at

 

tel: +381-11-369 9802
  +381-60-0755 172

 

Kontakt osoba: Ana Marković